Om Martin

Mitt namn är Martin Nygren och på den här bloggen som bär mitt namn uttrycker jag tankar och idéer. Det som skrivs här är mina egna tankar och ska inte kopplas samman med min arbetsgivare eller andra organisationer som jag är en del av.

Jag arbetar just nu som management-konsult på PwC och har inriktat mig på Business Intelligence, ett område där det händer mycket spännande just nu.

Om man tittar på min akademiska bana så är jag en Civilingenjör i Datateknik från KTH i Stockholm som utöver de tekniska studierna läst juridik, psykologi, filosofi och filmvetenskap i varierad mängd. Jag tycker om att teoretisera kring det mesta och försöker hela tiden bredda mig genom att läsa facklitteratur inom massa olika områden.

Det område som intresserar mig mest ligger i gränslandet mellan IT och juridik och det kommer att vara fokus för bloggen. Det finns även en hel del andra intressen som säkert kommer att smitta av sig på bloggposterna, där har vi bland annat trolleri, specialkaffe och dans.

Det går även att nå mig på Twitter och LinkedIn eller på mitt GMailkonto nygren.martin. Jag har även skapat en about.me-profil: about.me/martinnygren. För mindre allvarliga texter kan ni hålla ögonen på träningsbloggen TeamSurikat där jag också skriver då och då.

Postad i